Momenteel hebben we onze maximale capaciteit bereikt en is er een patiëntenstop voor urgenties voor nieuwe patiënten. We wensen kwaliteitsvolle behandelingen te blijven aanbieden met voldoende tijd voor iedere patiënt. We danken u voor het begrip.

Bent u dringend op zoek naar een tandarts, probeer dan www.ambetand.be

Openingsuren

  • Maandag: 8.30-12.00 en 13.30-19.00
  • Dinsdag:   8.30-12.00 en 13.30-19.00
  • Woensdag: 8.30-12.00 en 13.30-18.00
  • Donderdag 8.30-12.00 en 13.30-19.00
  • Op vrijdag is de praktijk gesloten.

Er zijn twee manieren om een afspraak te maken

U belt om een afspraak te maken naar 0477 57 28 78

Wanneer je belt voor een afspraak, doen wij ons uiterste best om je zo snel mogelijk op de agenda te plaatsen. Het spreekt echter voor zich dat je vroeger een afspraak zal kunnen krijgen wanneer je ook overdag kan komen. De dag telt nu eenmaal meer uren dan de avond…

Voor dringende gevallen proberen we onmiddellijk een oplossing te zoeken. Eerste Hulp Bij Tandgevallen dus. Urgenties zoals ongevallen, plotse hevige tandpijn... worden tussen de gewone afspraken de dag zelf bekeken. De aanwezige tandarts zal proberen de symptomen weg te nemen en je dan een nieuwe afspraak geven om de behandeling te voltooien.

Voor sommige langdurige en complexe behandelingen trekken we extra veel tijd uit. Bovendien hebben we voor die behandelingen vaak producten klaargemaakt of andere voorbereidingen getroffen. Als een patiënt op dergelijke afspraak niet komt opdagen, heeft dat dan ook heel wat gevolgen. Van verspilde producten tot verspilde tijd, waarop we iemand anders hadden kunnen verder helpen.

Als je zelf merkt dat je een afspraak niet kan nakomen, graag een seintje 24h op voorhand, een vergoeding van 45 euro wordt verrekend bij de eerstvolgende afspraak bij laattijdig annuleren. We geven je met plezier een nieuwe datum…